Kundeservice

Kontakt os

Mail

info@solselskabet.dk

Telefon

+45 51 95 50 09

Om os

Bæredygtighed er vigtigere end nogensinde før. Derfor har vi etableret Solselskabet ApS ud fra et ønske om at bidrage til en grønnere fremtid.

Hos Solselskabet leverer vi totalløsninger skræddersyet til den enkelte kundes behov. På den måde kan du fokusere på din egen kerneforretning, da vi både kan sikre tilladelser, projektering, indkøb og montering af solcelleanlæg.

Vores team af dygtige medarbejdere har forskellige baggrunde og sikrer, at de helt rette kompetencer er til stede. Simon Sand er uddannet ingeniør og står for beregninger, produkter og indkøb. Daniel Faurholdt har mere end 20 års erfaring som bygningskonstruktør og er derfor vant til at udvikle store byggeprojekter og arbejde med komplicerede udbud. Søren Buchreitz og Christian Møller er el-installatører og bidrager med vigtig erfaring i forhold til montagedelen.

Ejerkredsens unikke sammensætning betyder, at vi ligger inde med stor viden og know-how, når det kommer til projektering og etablering af solcelleanlæg til erhvervskunder. Vi kombinerer med andre ord mange års erfaring i projektledelse og bygningsforståelse med vores indsigt i grønne energikilder og produkter.

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere for en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Teamet bag solselskabet ApS

Simon
Civilingeniør
Simon Sand Nielsen
Simon har mere end 10 års erfaring med energiprojekter og har deltaget i projektudvikling fra både køber- og sælgersiden.
Daniel
Bygningskonstruktør
Daniel Faurholt
Daniel er uddannet bygningskonstruktør og har mere end 20 års erfaring som indehaver af et entreprenørfirma i byggebranchen.
søren
El Installatør
Søren Buchreitz
Søren har mere end 25 års erfaring som indehaver af et elinstallatørfirma i byggebranchen.
Christian
Projektleder
Christian Møller
Christian har flere års erfaring som leder og indehaver af et el-installatørfirma i byggebranchen.
Alexander
Drifts- og Markedsføringskoordinator
Alexander Bendix Hansen

Alexander er uddannet elektriker, med speciale i vedvarende energi og er uddannet VE-Installatør i solceller. Han har tidligere beskæftiget sig med ledelse og markedsføring som bestyrer i restuartørbranchen.

Indhent tilbud

Få en uforpligtende snak om dit næste projekt

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere for en uforpligtende snak om dit næste projekt.