Kundeservice

Kontakt os

Mail

info@solselskabet.dk

Telefon

+45 51 95 50 09

Rosborg Gymnasium

Implementering af solcelleanlæg

Rosborg Gymnasium, beliggende i en travl by, besluttede at tage skridt mod bæredygtighed og reduktion af deres energiomkostninger. Eleverne og skolens personale var enige om, at et solcelleanlæg ville være en god løsning. Steen Lund, teknisk serviceleder på gymnasiet, spillede også en aktiv rolle i denne beslutning.

Kontaktperson

Steen Lund

Teknisk service leder på Rosborg gymnasium

VIrksomhed

Rosborg Gymnasium

Branche

Uddannelsesinstitution

Anlægstørrelse

265 kWp
Udfordring

Ønske om at blive mere bæredygtige og reducere energiomkostninger ved at installere et solcelleanlæg.

Kontakt med solselskabet

Rosborg Gymnasium forsøgte oprindeligt at samarbejde med en virksomhed, der var baseret i Sjælland, for at implementere solcelleanlægget. Desværre var samarbejdet ikke succesfuldt. Steen Lund besluttede derefter at tage sagen i egne hænder og kontakte sin gamle relation, Søren Buchreitz, som førhen havde hjulpet med et mindre anlæg på Rosborg Gymnasium. Efter en grundig evaluering blev Solselskabet bedt om at komme med et tilbud, hvor de kunne imødekomme Rosborgs behov bedst.

Implementering af solcelleanlæg

Solselskabet blev valgt til at implementere solcelleanlægget på Rosborg Gymnasium. Tidspresset var vigtigt for Rosborg Gymnasium, og derfor blev der taget hurtige beslutninger. Steen Lund kommunikerede med bestyrelsen for at fastlægge budgetter og nødvendige oplysninger. Arbejdet blev påbegyndt kun en uge efter de indledende drøftelser.

Steen Lund

Teknisk service leder på Rosborg gymnasium

Steen Lunds udtalelse om samarbejdet

Steen Lund beskriver samarbejdet som “rigtig nemt” med god respons og ubesværet kommunikation. Elektrikeren tog sig selv af arbejdet efter at have fået adgangskort og sørge for en problemfri installation. 

Opfølgende oprydning og informationsflow blev håndteret på en tilfredsstillende måde gennem hele processen. 

Steen var også glad for at elektrikeren og Solselskabet kunne kommunikere og planlægge uden hjælp fra Steen.

Anbefaling fra Steen Lund

Steen Lund anbefaler samarbejdet med solselskabet og beskriver det som et godt samarbejde. På trods af projektets kompleksitet og Steens involvering i flere andre projekter, blev der opretholdt en god koordinering. Rosborg Gymnasium kunne stole på Solselskabet til at tage ansvaret og styre arbejdet, hvilket gjorde hele processen problemfri.

Denne kundecase illustrerer, hvordan Rosborg Gymnasium lykkedes med at implementere et solcelleanlæg med hjælp fra Solselskabet. Ved at tage initiativ og vælge en pålidelig samarbejdspartner blev målet om bæredygtighed og energibesparelser opnået på en succesfuld og tilfredsstillende måde.

Henvend dig ved at udfylde formularen

Indhent tilbud

Få en uforpligtende snak om dit næste projekt

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere for en uforpligtende snak om dit næste projekt.